Рекламация

ЗАВЕЖДАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ

Всеки потребител/физическо лице/ е в правото си да предяви рекламация към закупена от него стока/стоки в рамките на 14 календарни дни,считани от дата на получаването им.

Потребителят е длъжен да съхранява и върне закупените стоки във вида,в който ги е получил-да не са носени,прани,гладени и да бъдат с оригиналните етикети на магазина.

За да упражните правото си на отказ от покупка,Вие трябва да ни уведомите за това Ваше решение в рамките на 14-дневния период за отказ,изпращайки ни
и-мейл на valentin_mm@abv.bg или да се обадите на тел.0884 166 618

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Върнатата стока трябва да бъде в запазен търговски вид – да не е прана,гладена,скъсана или подлагана на други действия,нарушаващи целостта й.Да не бъдат премахвани етикетите /както външните,така и вътрешните/.

Стоката, към която се предявява рекламация,следва да бъде придружена от всички съпътстващи я документи-касови бележки,фактури и др.

Транспортните разходи по връщане на стоката към shivashkiuslugi-bg.com е за сметка на клиента,като той сам има правото да реши дали да я донесе в магазина или да я изпрати по избрана от него куриерска фирма за негова сметка.

При установяване на щета,нанесена от Ваша страна,закупената стока се връща към Вас за Ваша сметка!

При установяване на дефект,разходите по връщането и/или подмяната на стоката е за сметка на shivashkiuslugi-bg.com !

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА

При спазване на всички критерии по връщане на стоката,shivashkiuslugi-bg.com възстановява цялата сума,заплатена от потребителя по банков път.

Връщането на сумата се извършва в 14 дневен срок,считан от датата,на която потребителят е завел рекламация,използвайки своето право за отказ от покупка съгласно чл.52 от ЗЗП.

shivashkiuslugi-bg.com запазва правото си да откаже възстановяване на сумата,докато не получи обратно закупените продукти.

ПРАТКИ ПОВРЕДЕНИ ПРИ ТРАНСПОРТА

Задължение на купувача/потребителя е при доставката на стока от съответната куриерска фирма да провери за щети или липси от съдържанието й,в следствие на транспортирането,преди да заплати наложения платеж.

Рекламации за увредена стока при транспортирането се предявяват в присъствието на куриера при получаване на стоката.На място се съставя констативен протокол в два екземпляра.Клиентът или получателят е длъжен да изиска копие от протокола и да се свърже с представител на фирмата за завеждане на рекламация.shivashkiuslugi-bg.com поема ангажимента да подмени повредения/липсващия продукт само след предоставяне на констативен протокол от страна на клиента.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърни се в магазин